Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je alle veel voorkomende vragen die aan ons gesteld worden. Indien het antwoord op je vraag hier niet staat kun je voor vragen over je bestelling een kijkje nemen op de klantenservice pagina en voor vragen over sieraden op de sieraden informatie pagina.

Hoe kan ik mijn ringmaat opmeten?

De ringmaat is de binnen diameter van de ring. Bij dames zijn de normale maten 16 tot en met ongeveer 20 millimeter. Bij heren gaan de maten iets verder door (ongeveer) tot 23 millimeter. Je kunt de ringmaat het best opmeten door een goed passende ring op een liniaal te leggen en zo de binnen diameter van de ring af te lezen.

Wat zijn de verzendkosten?

De kosten voor verzending bedragen €1,99 binnen Nederland en €7,95 om je bestelling naar België te versturen. Indien je voor meer dan €30 besteld dan vervallen de verzendkosten bij je bestelling. Bestel je vanuit België? Dan vervallen de verzendkosten wanneer je besteld voor meer dan €50. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat je bestelling niet door de brievenbus past. Wij versturen je bestelling dan per pakketpost.

Leveren jullie in België?

Woon je in Belgie en wil je een piercing kopen op Onlinesieradenkopen.nl? Geen enkel probleem! Wij leveren ook in Belgie de verzendkosten zijn wel iets hoger. In plaats van €3,49 betaal je in België €7,95 voor de verzending van je bestelling.