Retouren

Heb je een bestelling geplaatst en wil je deze retour sturen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze retour procedure? Op deze pagina staat alle informatie omtrent het retour sturen van je bestelling vermeld.

Retour Voorwaarden

Het is mogelijk je bestelling die je geplaatst hebt retour te sturen, maar dit is alleen mogelijk als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Op Onlinesieradenkopen.nl wordt gebruik gemaakt van de wettelijk vastgestelde zichttermijn van 30 dagen. De voorwaarden waaronder een bestelling kan worden geretourneerd zijn:

  •            - Je kunt een bestelling tot 30 dagen na ontvangst naar ons retour sturen.
  •            - Het artikel dat retour wordt gestuurd moet vooraf bij ons retour gemeld worden.
  •            - De retourzending wordt alleen geaccepteerd indien het artikel zich in originele onbeschadigde staat bevindt.
  •            - Het is niet mogelijk cadeaubonnen te retourneren.

30 dagen zichttermijn

We bieden je de mogelijkheid binnen 30 dagen je bestelling naar ons retour te sturen. Let er op dat er aan het retour sturen wel voorwaarden zijn verbonden zoals vermeld bij de retourvoorwaarden.

Bestelling Retour Sturen

Indien je een bestelling retour naar ons wilt sturen dien je de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1: Controleer of je aan de voorwaarden voldoet om je bestelling naar ons retour te sturen bij retour voorwaarden

Stap 2: Indien je aan de voorwaarden voldoet vul dan het bijgeleverde retourformulier in met daarin tenminste je ordernummer en de gewenste oplossing. Geen ordernummer bij de hand? Vraag het ordernummer bij ons op via klantenservice@onlinesieradenkopen.nl

Stap 3: Stuur je bestelling retour inclusief je factuur en/of pakbon

Stap 4: Wij beoordelen je retourzending en storten het betaalde bedrag retour indien de retour zending akkoord wordt bevonden

Status geretourneerd artikel

Het is niet mogelijk online de status van je retourzending te bekijken. Wij stellen je na behandeling van je retourzending direct op de hoogte. Mocht je toch de status van je retourzending willen weten dan kun je contact met ons opnemen.

terug naar de klantenservice pagina