Een bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen op Onlinesieradenkopen.nl is heel eenvoudig. Op deze pagina staat stap voor stap uitgelegd hoe een bestelling op Onlinesieradenkopen.nl geplaatst kan worden.

Stap 1: Als eerst zoek je in onze webshop het artikel op dat je graag wilt aanschaffen. Op de pagina van het artikel kies je een gewenste hoeveelheid en vervolgens klik je op bestellen.

Stap 2: Je wordt nu doorverwezen naar je winkelwagen. Je kunt ervoor kiezen om verder te winkelen en andere artikelen te bekijken door te klikken op 'Ga verder met winkelen'. Indien je de bestelling wilt afronden druk je op afrekenen.

Stap 3: Tijdens het afrekenen worden enkele persoonlijke gegevens gevraagd. Deze gegevens hebben wij nodig om de bestelling naar je te versturen. Vervolgens kan je op dezelfde pagina een betaalwijze selecteren. Kies een betaalwijze en controleer vervolgens je bestelling. Indien alles correct is ingevuld kun je klikken op afrekenen. Je bestelling is nu geplaatst en je ontvangt direct per e-mail een bevestiging van je bestelling.

terug naar de klantenservice pagina